Over ons


Lees hier het persbericht over de lancering van ikukoo 

Wat is ikukoo.nl? 
Volgens ikukoo.nl moet leren leuk, toegankelijk én betaalbaar zijn voor iedereen.
 
Het internet heeft heel veel dingen in ons dagelijks leven veranderd, waaronder de manier waarop we heel veel dingen kunnen leren. Dat wordt ook wel e-learning genoemd. Via e-learning kun je op afstand vanalles leren, van taarten bakken tot excel en dat allemaal in je eigen omgeving én je eigen tijd.

Ikukoo zorgt ervoor dat mensen geïnspireerd worden zo optimaal en betaalbaar mogelijk van deze nieuwe mogelijkheden gebruik te maken.

Hoe doen we dat? 
ikukoo.nl is webwinkel die iedere dag één cursus of opleiding aanbiedt en door deze groot in te kopen voor een zeer scherpe prijs. ikukoo.nl verkoopt kwaliteitscursussen van gerenommeerde aanbieders met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70% van de adviesprijs (en soms zelf meer)! Deze aanbieding is 24 uur geldig van 00.00 uur t/m 23:59 uur. Het komt wel eens voor dat de voorraad al eerder is uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Hoe gaat dat in zijn werk?
Elke dag om 0:00 uur komt op de website van ikukoo.nl een nieuwe aanbieding beschikbaar. Deze aanbieding blijft 24 uur te koop, maar let op! Als er veel klanten bestellen, kan het zijn dat we uitverkocht raken. Houd de website daarom elke dag in de gaten voor de beste aanbiedingen en/of schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief!

Wat voor producten biedt iKukoo.nl aan?

Veelal opvallende en veel gevraagde cursussen, workshops en/of opleidingen. Je kunt een enorme variëteit aan opleidingen verwachten in categorieën zoals doe-het-zelf, hobby, zakelijk, wellness en nog veel meer!
 
Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen door lid te worden van onze dagelijkse nieuwsbrief, Facebook of Twitter.

Kan ik een dag later nog bestellen?
Onze aanbiedingen zijn van tijdelijke aard. Als je de aanbieding hebt gemist, kun je die dus helaas niet meer bestellen. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij dan ook aan om iKukoo.nl iedere dag te blijven volgen.

Waarop zijn de aanbiedingsprijzen en percentages gebaseerd?
De aanbiedingsprijzen zijn berekend over de consumenten adviesprijzen die door de leveranciers en of licentiehouders van de betreffende cursussen worden geadviseerd. Het genoemde kortingspercentage is dan ook gebaseerd op deze zogeheten consumenten adviesprijs en de prijs waarop wij het desbetreffende product voor 24 uur aanbieden. De kortingsprijzen en kortingspercentages zijn niet gebaseerd op de laagste vindbare online prijs op dat moment.

Kan ik ook gratis iets bij jullie leren?

Jazeker, we hebben regelmatig leuke winacties en je kunt in ieder geval hieronder al leren hoe je de ikukoo vogel origami kunt vouwen. Veel plezier!