Persbericht lancering ikukoo


Download hier het persbericht als pdf
Download hier het ikukoo logo

GELUKKIG BEN JE NOOIT TE BLUT OM TE LEREN
ikukoo is de eerste aanbiedingensite voor online leren

AMSTERDAM, 6 januari 2015 – Het is voor consumenten nu eindelijk mogelijk om die ene cursus te doen waar eerder nooit tijd óf geld voor was. Via ikukoo.nl kan de online consument sinds 1 januari jl. namelijk voordelig leren gitaarspelen of oergezond koken, maar ook fotograferen of bijvoorbeeld hoe wedding planner te worden. Ikukoo.nl brengt een gevarieerd aanbod aan scherp geprijsde cursussen met daarnaast dagelijks een cursus die 24 uur lang extra voordelig wordt aangeboden en maakt online leren dus extra aantrekkelijk.

Eerste aanbiedingensite voor online leren
Vrijwel iedereen kent ze wel: die grote aanbiedingensites waar dagelijks producten met hoge kortingen worden aangeboden. Het past echter bij deze tijd dat de consument minder bezig is met het kopen van spullen en meer met zaken als zelfontwikkeling. Ikukoo voorziet in deze behoefte door allerlei interessante en leuke cursussen aan te bieden voor jong en oud, zakelijk en privé en vooral: elke portemonnee. De online cursussen kunnen vervolgens gevolgd worden waar en wanneer het de cursist uitkomt. 

Een nieuwe insteek
‘Het werd tijd de ouderwetse markt van online cursussen eens goed op te schudden’, zegt één van de initiatiefnemers. ‘Opleidingen en cursussen zijn interessant en het is natuurlijk belangrijk te blijven leren, maar vaak zijn cursussen ook erg duur. Doordat wij groot inkopen bij gerenommeerde aanbieders brengen wij daar verandering in. Hierdoor kunnen wij veelal kortingen bieden van wel meer dan 50% op een breed scala aan kwalitatieve en vooral leuke online cursussen en opleidingen.’

Wat kan men verwachten 
Ikukoo heeft elke dag een nieuwe aanbieding en daarnaast een breed assortiment aan cursussen dat continue verder wordt uitgebreid. Prijzen beginnen bij minder dan een tientje voor bijvoorbeeld een online cursus Photoshop en lopen op tot bijvoorbeeld vijftig euro voor een zeer complete cursus Social Media. Opvallende cursussen zijn onder meer de cursus online solliciteren en een cursus taarten maken. Na aanschaf kan de cursist vrijwel direct met het programma aan de slag.

Over ikukoo
Ikukoo.nl is een initiatief van het in Amsterdam gevestigde Buyou, dat reeds een aantal jaar actief is op het gebied van e-commerce en in het bijzonder dagaanbiedingen via diverse websites waaronder dealdigger.nl. Als eerste aanbiedingensite voor online leren speurt ikukoo de markt af naar de beste cursussen en opleidingen en regelt daarvoor de scherpste aanbiedingen. Zo willen de oprichters van Buyou het online leren aantrekkelijker maken

Ikukoo.nl, leer elke dag iets leuks.